top of page

Što je inbound marketing?

 

Inbound marketing je marketinška strategija kojoj je cilj da privuče potrošača, a ne da ga kupi, moli, uvjerava - ili mu se prišulja s leđa.

 

Najvažnije tehnike kojima se inbound marketingaši služe su content marketing, proaktivan pristup društvenim mrežama i SEO optimizacija za tražilice (Search Engine Optimization).

 

Zašto surađivati s nama?

 

Kombiniramo ustrajnost i fleksibilnost potrebnu za uspjeh. Nakon što formuliramo vašu strategiju, razvijamo plan po mjeri za rast vašeg poslovanja. Agilan pristup omogućuje da odgovorimo na promjene i prilike.

Iako je svaki naš ulazni paket prilagođen, okvirne troškove možete vidjeti na našoj stranici ulaznih paketa.

Odabir

strategije

Svaki dolazni angažman započinje našim strateškim procesom. Potpuno usredotočen na ono što dolazno čini učinkovitim, vaš ugovorni plan uklanja sva nagađanja i postavlja vas za uspjeh.

Proces se sastoji od istraživanja, izrade strategije i prezentacije. Ishod je plan akcije, koncepti dizajna i niz prijedloga troškova za raspravu.

Stvaranje

sadržaja

Pretvarajući vaš industrijski uvid u ciljani sadržaj, rastemo vaš trag i društveni otisci, dovodeći sve više posjetitelja u vaš svijet i podstičući vaš ulazni stroj za proizvodnju olova.

 

Stvarajući i koristeći persone kao naš vodič, vaš sadržaj usklađujemo s potrebama vaših idealnih kupaca, ma gdje se oni nalazili u procesu kupnje.

Generiranje

prilika

Stvarajući mogućnosti konverzije oko bogatog sadržaja - poput stupova stranica, e-knjiga i webinara - pokrećemo vaš stroj za generiranje potencijalnih kupaca. Tada optimiziramo svaki aspekt vašeg digitalnog marketinga kako bismo povećali proizvodnju olova.

Optimizacijom sadržaja za tražilice (i posjetitelje!) I analizom izvedbe odredišnih stranica i pozivima na akciju, analitički pristupamo generiranju više potencijalnih klijenata za vaše prodajne ljude

Automatizacija marketinga

Nekoliko B2B odluka o kupnji je trenutno. Koristeći moć marketinške automatizacije, stalno se vraćaju potencijalni kupci i potiču njihov interes za ono što radite. Njegujući potencijalne kupce dragocjenim sadržajem i ponudama i nikada ne pošiljajući im neželjenu poštu, stječemo njihovo povjerenje i držimo vas na vrhu.

bottom of page